Oblečte své stěny do stylové tapety

Dekorativní finálové úpravy v tapetovém provedení udělají i z obyčejné stěny zajímavý solitér či lákavý prvek přitahující pohledy. Unikátní tapety na stěny z dílny Wall Art a jejich kolekce Originals a Arte svou jedinečností zaručeně nezůstanou bez povšimnutí.

Nesčetné vzory, barvy a povrchové úpravy pomohou vyniknout jakékoli ploše či naopak zamaskovat její nedokonalosti. Hra s optikou je rovněž zajímavá a ve výsledku efektivně efektní. Zvětšit nebo zútulnit prostor právě prostřednictvím vhodných barev a vzorů je alchymie i umění, kterých se však nemusíte obávat. Když se kombinace povede, dlouhodobý multifunkční efekt je zaručen.

 

Proč a kdy sáhnout po tapetě? 

Které stěny a místnosti si žádají tapety? Velké, chladné, staré a ne zrovna ideální povrchy dokáží s tapety přímo rozkvést. A to vůbec nemusíte využívat florální vzory. Stejně dobře se však tyto umělecké kousky vyjímají i v nových moderních interiérech nebo menších místnostech. Stačí zapojit cit, smysl pro detail a každá stěna bude vyjímečná.

Trendové tapety jsou využitelné nejen ve společenských místnostech, ale také v odpočinkových zónách, v prostorách s velkým pohybem osob stejně jako v intimní sféře ložnice či čtenářského koutku. Vnést lehkost a hravost do dětského pokoje prostřednictvím nápadných a nápaditých barev nebo pohádkových příběhů umožní dětem a juniorům ponořit se do světa fantazie. A všichni tak budete kreativní nejen při zařizování.

Méně či více zásadní změny dělejte vždy promyšleně. Ve stávajících interiérech, které chcete doladit či podpořit novou tapetou, je vhodné brát v úvahu aktuální vybavení nábytkem, ke kterému tapetu doplníte. Minimalismus snese i abstrakci a geometrické vzorce, zatímco bohatě zdobený interiér si žádá jednoduchost.

Vyhněte se přehnaným kombinacím. Tapety Wall Art jsou tak exkluzivní, že jeden vzor bohatě stačí. Raději jej zkombinujte s jednobarevnou plochou nebo se stejným modelem na jiné stěně. Ne vždy je třeba tapetovat všechny stěny na stejném místě.

 

Stěnové dekorace, i o něco více

Úkolem tapety není jen tvářit se hezky. Vyrobená z kvalitního materiálu dokáže mnohem více.

Její maskovací schopnost oceníte při prasklinách, nerovnostech či starších stavbách z materiálů, které už mají cosi odžité.

Tlumení zvuků, ač byste to neřekli, je také výsledkem tapety na zdi.

Tapetová izolace sice není srovnatelná s původními, k tomuto účelu zhotovenými tlumiči, ale zvládne mírně zmírnit příznaky i v tomto směru. Moderní tapety na stěně dokáží zabránit vzniku a šíření plísní, což také není zanedbatelná funkce.

Stěny jako největší plochy v interiéru vyžadují při zařizování svou pozornost od začátku, do posledního milimetru. Protože právě detaily dotvářejí a dělají komplexním každý celek.

Vneste závan svěžesti do vašeho soukromého či pracovního prostoru pomocí správné tapety z kolekcí Wall Art. Jedinečné a originální tapety Wall Art vyrobené podle evropských standardů jsou krásnými i praktickými eko doplňky do vašich interiérů. Vybírat můžete z kolekcí Originals a Arte z více než 700 neopakovatelných designů. 


Kdy raději využít tapety?

Inovativní technologie a materiály dnešní doby umožňují vzniknout četným variacím povrchů, struktur, barev či kombinací. Odolné, neškodlivé a snadno udržovatelné tapety Wall Art tak mohou krášlit i váš interiér a dodat mu io něco více – svěžesti, hygieny, pragmatičnosti.

 

Proč jsou tapety Wall art ekologické?

Vyrobeno z vysoce kvalitního vinylu, s maximálním důrazem na ekologii i zdraví, tapety Wall Art jsou netoxické a hygienicky nezávadné.
Eko technologie tisku HP Latex poskytuje nejen vysokou přesnost a barevnost, ale současně využívá jen přírodní molekuly vody, pigmentu a latexových částic, které se na sebe vzájemně váží, čímž vytvářejí finální barevný efekt. Bez běžných rozpouštědel a karcinogenních přísad je tento způsob výroby bezpečný po všech stránkách - pro životní prostředí, i lidi. Zároveň jsou tapety Wall Art odolné vůči mechanickému poškození, promočení i zabarvení.

Po dodatečném ošetření tekutým lakem jsou tapety Wall Art vhodné i do vlhkých místností jako jsou kuchyně a koupelny. Speciální ochranný nátěr je ochrání před vsáknutím potravinářských, kosmetických a jiných produktů, které v případě nouze z povrchu jednoduše setřete.
Potisk technologií UV gelu je také odolný a zdravotně bezpečný, proto jsou tapety Wall Art hygienicky vhodné i do dětských interiérů či nemocnic. Certifikovaná výroba splňuje požadavky evropských norem a standardů.